Underbar dag :)

Idag är en så fin dag, det gör mig så glad!!! :)

Glöm inte att det är morsdag imorgon, min mamma ska få en upplevelsepresent, en klassisk behandling där man kan välja mellan olika skönhetsbehandlingar! Vad ska era mammor få?


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Mys eller tråk väder

Idag är en dag då man kan bestämma sig antingen för att det är tråk väder ute och bli deppig eller att det faktiskt är ganska mysigt och se det positivt! Jag ser det positivt!

Nu kan jag sitta inne med mina arbeten utan ångest för att solen skiner ute och man borde vara ute och insupa så mycket solljus som möjligt när den väl skiner. Nej, jag mår bra av att det regnar ska mysa till det med en god kopp grönt tee och lite choklad och fortsätta plugga!

Hoppas ni får en mysig dag!

Så bra! :)

Filmen igår var verkligen jättebra, var längesedan jag skrattade så åt en romantisk komedi. Det var verkligen komedi med romantiska inslag så jag rekomenderar att gå och se den när den har premiär 24 juli, den får 4 av 5 i betyg!

Förhandsvisning The Proposal

Efter duktigt pluggande ska jag och min älskade pojkvän nu iväg på förhandsvisning av The Proposal som har premiär den 24 juni! Den handlar om en krävande kvinnlig chefen som gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp...

Ska bli riktigt mysigt att få krypa ihop i en mörk biosalong och se en romantisk komedi med pojkvännen vid sin sida. Det är jag värd efter allt plugg idag!

the-proposal-poster.jpg

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Mycket plugg

Nu en vecka innan examen känns det som att allt i mitt liv snurrar runt att plugga, har ett stort arbete som ska lämnas in och redovisas samt min uppsats som jag satt deadline på till på måndag så jag har verkligen att göra. Känns inte ens som att jag behöver mer motivation än "jag måste"! Ska bli så grymt skönt när det är avklarat och då kommer jag förhoppningsvis bli bättre här också!

Söndagsplugg med Celine Dion

Sitter å försöker plugga, går så där... Men är väl ett nödvändigt ont! Däremot tog jag en uppfriskande dusch med mina nya Björk & Berries produkter, den mest underbara doft av denna värld :) Jag har wild strawberry, smultron, men det finns en massa härliga dofter och produkter. Om man bor i Stockholm finns de t.ex. på NK och Åhléns annars kan man beställa hem från deras hemsida. En perfekt present till mamma på mors dag eller till tjejkompisen!



 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ost & Kex

I går hade vi äkta fredagsmys som i OLW reklamen ;) Den är faktiskt klockren! På dagen i mataffären stod jag och sa ska vi inte ha lite ost & kex till vinet ikväll blir lite fredagsmysigt! Då hade jag inte sett reklamen än, sedan satt vi i soffan såg på "Berg flyttar in" och reklamen kommer vill lova att det var nära på att sätta en vindruva i halsen :)


Ny fin väska

Jag har länge varit i behov av en ny väska och igår fick jag denna fina superbra Longchamp väskan av min underbara pojkvän, den är perfekt stor, stabil och ett A4 går (var ett krav för att få i alla skolgrejer ;) ) dessutom är det jättefint med en blå väska till sommaren :)
Se hela bilden

Skön avslappnad dag ♥

Idag har varit en alldeles lagom skön dag, och den bygger på igår! Jag hade inte på datorn, tittade inte på tv och läste inga mail alls ( i mobilen) umgicks bara med nära och kära... Vaknade sent idag vid 10 och åt sedan en underbar frukost/brunch därefter har jag suttit i skolan och pysslat med skolarbeten och jag känner mig så harmonisk.. Nu är det snart dags för hemfärd och mysig kväll!

Hoppas ni har det lika bra :)


Fuskbränna

Nu är sommaren är i antågande kan det vara fint att ha lite färg på kroppen till de ljusa sommarklänningarna. Men jag vägrar lägga mig i solarium och utsätta kroppen för dödlig strålning! Därför använder jag Doves Summer Glow som finns i två nyanser, jag använder den mörkare. Den är så bra redan efter en insmörjning syns skillnad! Det blir inte heller fläckigt eller sträck när man smörjer in den eftersom den är som en vanlig bodylotion med pigment i, I like :)


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nelly + cosmo

Idag har jag beställt det här söta linnet från Nelly.com och då fick jag även 3 nummer av Cosmo som en present :)!
Minnie Top SEK 299, Soaked in Luxury - NELLY.COM



Mycket bra komination tycker jag, men erbjudandet är tydligen begränsat!!! Klicka nedan om du också vill utnyttja erbjudandet

Muffins i fina formar

Som ni vet älskar jag att baka! Tycker det är avkopplande och roligt, för övrigt det enda skapande som jag är något så när duktig på. Är väldigt dålig på annat praktiskt så det är kul att vara duktigt på att "måla" med bakverk, ganera tårtor m.m. Å nu har jag varit å shoppat underbart fina muffinsformar, som ska ge det hela en extra tuch så nu ska bakas laktosfria vinbärsmuffin!

Dålig uppdatering :(

Hej allesammans,

Har uppdaterat otroligt dåligt, skäms! Men till mitt försvar har jag varit sjuk och haft en väldigt hektisk vecka så all tid har gått till att överhuvudtaget gå upp å komma iväg till jobb och skola varje dag... Så så spännande har inte veckan varit heller.. Just nu sitter jag i solen och skriver på min uppsats, en uppdatering kommer senare!

Malena till final :)

Jippi, Malena gick till final! Jag tycker hon är så grym på scen så säker, avslappnad och cool! Å vilken röst! Nu kommer jag sitta bänkad på lördag! Någon mer?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Heminredning

Ni som läser min blogg vet att jag köpt ett sommarhus som jag ständigt är på span efter nya söta små inredningsdetaljer till och jag har hittat den ultimata webbutiken! De säljer "lantlig och romantisk" inredning, Hemkänsla heter butiken och säljer bland annat dessa söta burkar! Vill ha, vill ha!
 
Kakburk

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Bullbak

Fick ett infall att baka lite bullar, var så himla längesedan och jag verkligen älskar att baka! Just nu arbetar min matbredare degen så jag kan blogga! :)

Så snart kommer det förhoppningvis doft underbart här, lägger upp lite bilder  på skapelserna sedan


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Designa ett eget linne

Vero Moda har en tävling där man får designa sitt egna linne! Första pris är att få sitt linne sålt i alla vero modas butiker i september och andra pris en shoppingdag då man får 500 att handla för! :) Denna tävling ska jag vara med i gå in på Your Moda för att delta!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Budgettips

Lovade imorse att jag skulle komma med lite budgettips på semester, så här kommer några!

Att resa med tåg kan vara mycket billigt om man bokar i tid! SJ säljer sina resor från 95 kronor om man bokar i tid. Så snart du har fått semester, vet när du ska sommarjobba eller kanske har sommarlov :) börja planera och boka tågbiljetter dit du vill åka. Se mitt tidigare inlägg om tågresor för mer insperation.

Vandrarhem är högst underskattat, det finns många fina vandrarhem där man kan bo billigt och bra. En sommar gjorde vi en bilresa genom Sverige och stannade blandannat till vid Böda bukten, en 1 mil lång sandstrand som utan tvekan passar in vid medelhavet! På Böda vandrarhem (boende i stugor) bor man från 150 kr/pers och natt i dubbelrum.


Ett tips är att bli medlem i STF, dels får man rabatt på sin vandrahemsbokningar dels får man tillgång till hela deras katalog med vandrarhem.

Om man inte vill ta sig så långt från stockholm är tex att ta in på ett vandrarhem i skärgården från 330 kr/pers och natt i dubbelrum. Man tar sig lätt ut med t.ex. waxholms bolagets båtar eller strömma kanalbolag.

Har man tur kan man också få tag i en tågbiljett till exempelvis köpenhamn för 95 kr! och då kan man mycket väl ta in på ett vandrarhem i köpenhamns city, även Oslo kan man få denna kombination för.
Ytterligare ett alternativ om man bokar i god tid är att t.ex. boka rum på vid min senaste sökning i Köpenhamn under juli månad på  kunde man få ett rum 200 m från centralstatioenen (där SJ tågen stannar) till priset av 350 kr/pers och natt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Hemma och dålig

Vaknade mitt i natten av en otrolig kramp i magen, hade så ont. Visade sig att jag blivit matförgiftad av pizzan med räkor jag åt igår till middag. Min underbara pojkvän gav mig ipren och kokade blåbärssoppa mitt i natten för att stilla min onda magen, tack! Efter några timmar somnade jag sittandes i sängen och nu är jag hemma och vilar upp mig.. Kommer ett litet inlägg senare om bra sätt att semestra om man vill spara pengar i sommar ;)

Hoppas allt är bra med er! 

Champagnete och fint småplock

Jag älskar att köpa små fina saker, som champagneteet jag bloggade om igår och då köpte jag också den här jättesöta toaskylten att hänga på dass på landet, passar in perfekt :) båda från butiken mique. De hade fått in en massa underbara saker som sa SOMMAR, sånt gör mig verkligen glad!
 


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nya slingor och inflyttningsfest!

Nu ska vi iväg på inflyttningsfest, ska bli kul vi blir nog minst tjugo personer. Alltid lika svårt med inflyttningspresent när två flyttar ihop tycker jag, de har redan det mesta och det de inte har vill de köpa gemensamt! Vi har iallafall köpt något som förbrukas, söta små gammaldags flaskor med godis i som man blandar med vodka för att få olika shots, hoppas det blir uppskattat! Slingorna blev jättebra och billigt när man har en pojkvän som går med på att hjälpa en :) Man känner sig så mycket gladare när man ser fräsch ut. Nä nu ska vi springa iväg, så de andra inte behöver vänta!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Skön dag

Idag har vi en skön mysdag här hemma, låg i sängen till halv elva, har ätit lite frukost och drack vårt nya champagnete :) Nu ska vi åka iväg och strosa lite i affär ska försöka hålla mig från shopping! Lättare sagt än gjort och sedan har jag tjatat till mig en sen lunch på subway, mums :)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Studentkläder

Om en månad är det dags för studentutspring, glada dagar kommer ihåg hur det var :) Kommer dock ihåg vilket pyssel det var att hitta en klänning som var fin men samtidigt inte för dyr eftersom den har en tendens att bli smutsig under dagen med flakåk, champang, vattenballong kastning (i vissa fall ;) )Jag har tur att ha en mamma som jobbar med design så hon sydde faktiskt upp en klänning för den speciella dagen!

Har nu letat runt lite och hittat dessa fina från NELLY.com inte så jättedyra heller, alla ligger runt 500 lappen + frakt se till att beställa i tid bara så de hinner komma. De har även elise kläningar som har blivit populära nu när Blondinbella bloggar om dem, dessa klänningar nedan är dock andra märken men så fina tycker jag!


Dream Six SEK 499, Ichi - NELLY.COM Rose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM
Lina Dress SEK 549, Koola Anna - NELLY.COM Flora Dress SEK 649, Lipsy - NELLY.COM


Från den här länken går det att beställa dessa klänningar ovan, klicka på länken, sedan klänningar och bläddra dig fram så kommer du se hela utbudet :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Tjäna pengar på sin blogg

Hej, Jag har från vänner som också bloggar fått frågan hur man får annonser etc. till sin blogg. Jag använder två olika sorters program Tradedoubler, otroligt enkel och lättförstålig tjänst på svenska med stort urval av annonser. De är ett av de äldsta affilate (heter så :) ) nätverken och känns mycket seriösa. Där ser du hur du kan skapa pooler å så att du inte själv behöver sköta byte av annonser m.m. Klicka här om du är nyfiken, välj språk svenska högst upp till höger när du kommer in:

En annan tjänst som är betydligt mindre men kanske ännu lättare första gången man ska lägga in en annons är Frossle.com. De har betydligt mindre annons utbud men mycket bra att börja med dessutom får man femtio kronor när man registrerar sig, klicka nedan för att komma till sidan där man kan göra det:
Frossle.com


Nu är det bara att sätta igång att leka ofta blir det inget knas alls när man kopiera in i stilmallen, om det blir det är det bara att komma ihåg vart du klistrade in html koden du får av programmen och radera den igen och spara är du tillbaka i utgångsläge. Fråga gärna om ni underar ska jag försöka svara, men man lär sig genom att leka ;)

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Biblioteksvistelse

Sitter i biblioteket på Universitetet, datorn visar på 15 grader och sol men det syns knappt genom det gröna lövverket utanför fönstret. Längtar så till sommaren och har ingen motivation att sitta här och skriva uppsats men knappt två veckor kvar nu så det är bäst att jag tar tag i det! Tack för kommentarerna på bloggen så kul att se vad ni tycker och tänker :) Hörs senare! Läs även andra bloggares åsikter om Universitetet, sol, plugg, bibliotek

Leila på landet

Nu ska jag se på ett av mina favoritprogram; Leila på landet ett matlagningsprogram på tv4+ som utspelar sig i en mysig sommarträdgård. I från trädgården plockas sedan de ingredinser som man behöver för att göra sin egen mat. Varje vecka är det en smaskig meny. Programmet är så idylliskt och ett skönt program att drömma sig bort till. Tyvärr lär det nog ta ett tag innan mitt landställe är lika välordnat som Leilas ;) Men skam den som ger sig...
Läs även andra bloggares åsikter om Leila på landet, tv, tv4+, matlagningsprogram

Bikini förälskelse♥

Har helt förälskat mig i denna bikini från Panos Emporio, vill bara ha den, kommer vara perfekt i sommar!  Vad tycker ni?
Oniro Bikini SEK 699, Panos Emporio - NELLY.COM

Strandsatt...

En praktisk sak att tänka på i dessa tider är att se över hur och med vem man flyger. I dessa tider kämpar många med höga kostnader och mindre resande, att bli strandsatt p.g.a. konkurs är inte kul. Det ser olika ut hos olika researrangörer med konkursförsäkringar,t.ex. Mr Jet och Travelpartner erbjuder sina resenärer sådana och bokar man paketresa ingår det alltid då de har ett särskillt ansvar. En bra sak kan dock vara att kontrollera att reseförmedlaren ställt en så kallad resegaranti hos kammarkollegiet.

Konsumentverket har också en bra sida där man kan läsa på och kolla innan sin resa.

Själv blev jag strandsatt i Spanien för ca 8 år sedan då Aer Olympic gick i konkurs, det blev en dyr hemresa eftersom det var högsäsong och alla flyg var fulla. Jag fick en restplats med ett Apolloflyg hem 4 dagar senare än tänkt, men det var mycket tur då den egentligen var vikt för en flygvärdinna men som åkte med ett senare plan. Så kolla innan du reser!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Gotland- Vårtips

Här är ett annat starkt rekommenderat vårtips, Gotland är underbart fint under vår och sommarmånaderna. Men så mycket mindre trängsel vissa veckor på året. Jag rekomenderar starkt en vårtur till Gotland, dessutom är det billigare nu än senare under säsongen. Just nu kan man boka weekendpaket  från 745 kr/pers inkl. båtresan!

Några personliga tips:
Resa; Snabbbåten från Nynäshamn går fort och smidigt, sedan kan man gå från färjeterminalen till hotellet, stan

Bo; Hotell Villa Borgen ligger mitt på gågatan och inte för långt ifrån färjeterminalen. Hotellet är litet och personligt och har en fin innergård, frukost ingår! Härifrån kan du dessutom gå genom hela Visby.

Relaxa; Ca 50 meter ner på höger sida på Adelsgatan från Hotell Villa Borgen ligger ett underbart mysig bar (man går upp en liten stentrappa) Wallers krog där man kan sitta i sköna loungesoffor på deras terrass och sippa rosévin och vila sina trötta ben samtidigt som man kan titta ner på folkvimmlet.

Middag; Det finns många mysiga restauranger att välja på, de ligger tätt på gågatorna. Vi åt på mysiga restaurangen Köpmannen (Wallersplats 7). Väldigt bra prismässigt, två trerätters och en flaska rosé för 950 kr! Deras skagenröra, lamm och saffranspannkaka var mycket god!  

©Restjejen

Läs även andra bloggares åsikter om Gotland, Wallers Krog, Restaurang Köpmannen, Hotell Villa Borgen, Weekendpaket

Mobilt bredband

Nu är vi hemma igen från helgen på landet, blev inget bloggande då internet inte fungerade alls där. Måste skaffa ett bra mobilt bredband tills nästa gång. Är det någon bloggare som har något tips?! Har däremot snappat upp lite bra tips som kommer senare i eftermiddag kväll! Ska återgå till mitt studerande nu, vi hörs!

RSS 2.0